Nieuws

Kracht meten middels ActivForce 2 
DeActivForce 2 is een handhelddynameter waarmee wij de isometrische kracht van spieren op kunnen meten. De kracht van de bovenbeenspieren (quadriceps en hamstring) zijn belangrijke variabelen voor een succesvolle revalidatie in de sport. Het geeft een indicatie van het krachtsverschil tussen links en rechts. Het streven is daarbij naar een verschil van 10% en/of kleiner. 

Netwerk traumarevalidatie LUMC
Om onze kennis en vaardigheden rondom het thema Traumarevalidatie te verbeteren hebben wij de cursus Traumachirurgie en fractuurbehandeling van het NPI gevolgd.

Athletic Skills Model
In de afgelopen maanden hebben wij de opleiding tot Athletic Skills Model-instructeur Advanced gevolgd. Op 31 mei hebben wij de opleiding succesvol afgerond met een pitch van 3 minuten en een video-opdracht. Deze vernieuwende inzichten omtrent talentontwikkeling gaan wij de komende tijd inzetten tijdens de oefentherapie in de zaal, het zwembad en op het veld.

Gloednieuwe app, PhysiApp
Om op maat gemaakte oefenprogramma's mee te geven gebruiken wij PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo's in Hd-formaat meegeven met duidelijke uitleg. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een videoconsult op afstand. De app is veilig, versleuteld en AVG-proof. U kunt de PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op de computer bekijken. Zo werken we samen aan uw beste resultaat. 

Hygiëneprotocol vernieuwd

Veilig naar de fysiotherapeut? Wij hanteren de regels gemaakt door onze beroepsorganisatie, klik hier.  

Groen licht voor fysiotherapie
We zijn nooit helemaal dicht gegaan, maar we hebben er bewust voor gekozen veel minder mensen te zien in onze praktijk. Sinds 30 april hebben we, met instemming van het RIVM, van onze beroepsorganisaties te horen gekregen dat we onder voorwaarden mogen opschalen. We zijn er klaar voor en kunnen u met voldoende voorzorgsmaatregelen ontvangen. Mocht een bezoek aan onze praktijk niet mogelijk zijn, dan hebben wij nog steeds de mogelijkheid u via video bellen te helpen.

Klik hier voor de berichtgeving in het RTL nieuws van 30 april.

Klik hier voor berichtgeving vanuit ons kwaliteitsregister; Keurmerk fysiotherapie.