Sportfysiotherapeut MSc Edward Vink

Foto Edward Vink Vanaf jonge leeftijd heeft het menselijk lichaam en bewegen een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Op zestien jarige leeftijd werd ik aangenomen op het CIOS in Overveen en sindsdien ben ik bijna onafgebroken aan het leren geweest. Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van sport en fysiotherapie. Ik heb gewerkt bij verschillende praktijken en veel ervaring op kunnen doen binnen de fysiotherapie en de sportbegeleiding.

In 2007 ben ik gestart als zelfstandig fysiotherapeut en heb 8 jaar een eigen praktijk gehad in Haarlem. In die tijd heb ik me kunnen specialiseren tot sportfysiotherapeut. Momenteel ben ik master opgeleid sportfysiotherapeut met ruime ervaring binnen het vak. Binnen de praktijk heb ik verschillende (top-) sporters mogen begeleiden naar hun herstel en ik ben drie seizoenen de hoofdfysiotherapeut van de hoofdklasse hockeyers van Bloemendaal geweest.

Mijn vorige praktijk was, zoals veel praktijken, gericht op een grote variatie aan patiënten. Nu ben ik gestart met Sportfysiotherapie Noordwijk en wil ik meer gebruik maken van mijn specialisme. Ik wil sporters van ieder niveau een mogelijkheid bieden om op een moderne en wetenschappelijke manier fysiotherapeutisch begeleid te worden.

Referenties