Sportfysiotherapeute MSc Mariëlle Zonneveld

Sporten is haar passie! Zij weet als geen ander dat je fysieke grenzen moet opzoeken om een optimale sportprestatie te leveren. Hierdoor kan (helaas) een sportblessure ontstaan, hoe vervelend is dat? Het is haar uitdaging om jou zo snel en duurzaam mogelijk weer op topniveau te laten functioneren. Zij is gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten. In het bijzonder knie- en schouderklachten. Het leveren van kwaliteit, persoonlijke aandacht en het hebben van plezier vindt zij hierbij belangrijk. 


Zij onderscheidt zich door:

  • te werken volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten;
  • samen met jou, eventueel in overleg met ouders en/of coach, een sportspecifieke revalidatie tot op wedstrijdniveau te doorlopen. Dit betekent dat, indien dit vereist is voor de sport, er ook (buiten)veldtrainingen, worden gedaan. Hierbij ontvang jij praktische tips over het opbouwen van deelname aan trainingen en wedstrijden.
  • diverse operaties bij te wonen (o.a. voorste kruisbandreconstructie, een nieuwe knie en schouderoperaties) om mijn kennis en inzicht te vergroten. 
  • persoonlijke sportervaringen: catamaranzeilen, langebaan schaatsen, snowboarden en wielrennen.

Naast haar werkzaamheden bij Sportfysiotherapie Noordwijk is zij performancetrainster en fysio bij Handbalvereniging Foreholte, is zij als gastdocent en stagebegeleidster betrokken bij de bachelor fysiotherapie in Leiden en werkt zij bij Visser Fysiotherapie & Sport in Leiden.