Sportfysiotherapeute MSc Mariëlle Zonneveld

Foto Marielle Zonneveld Sporten is haar passie! Zij weet als geen ander dat je fysieke grenzen moet opzoeken om een optimale sportprestatie te leveren. Hierdoor kan (helaas) een sportblessure ontstaan, hoe vervelend is dat? Het is haar uitdaging om jou zo snel en duurzaam mogelijk weer op topniveau te laten functioneren. Zij is gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten. In het bijzonder knie- en schouderklachten. Het leveren van kwaliteit, persoonlijke aandacht en het hebben van plezier vindt zij hierbij belangrijk.

Zij onderscheidt zich door

  • te werken volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten;
  • samen met jou, eventueel in overleg met ouders en/of coach, een sportspecifieke revalidatie tot op wedstrijdniveau te doorlopen. Dit betekent dat, indien dit vereist is voor de sport, er ook (buiten)veldtrainingen, worden gedaan. Hierbij ontvang jij praktische tips over het opbouwen van deelname aan trainingen en wedstrijden.
  • diverse operaties bij te wonen (o.a. voorste kruisbandreconstructie, een nieuwe knie en schouderoperaties) om haar kennis en inzicht te vergroten.
  • persoonlijke sportervaringen: crossfit, catamaranzeilen, langebaan schaatsen, snowboarden, kitesurfen en wielrennen.

Naast haar werkzaamheden bij Sportfysiotherapie Noordwijk werkt zij als performancetrainster bij MOZION en is zij als gastdocent en stagebegeleidster betrokken bij de bachelor fysiotherapie opleiding in Leiden.

Referenties

  • Ricardo Clarijs, Handbalcoach; “Bij Mariëlle zijn 2 woorden key: topsport en gezondheid.”
  • Hanneke de Goeje, Prof wielrenster; “Mariëlle dacht verder dan herstel op korte termijn, wat voor mij als sporter essentieel is.”