Hanneke de Goeje

“Mariëlle stond altijd voor mij klaar met deskundig advies en dacht daarbij verder dan alleen aan herstellen op korte termijn, wat voor mij als sporter essentieel is.

Haar adviezen hebben mij doen realiseren hoe belangrijk slechts enkele aanpassingen en oefeningen kunnen zijn voor het gehele lichaam. Daarnaast wist ik ook dat ik altijd bij haar terecht kon wanneer ik fysieke klachten had en hierbij dacht ze heel constructief mee met mijn trainings- en wedstrijdschema. Haar persoonlijke aandacht, kennis en inlevingsvermogen voor sporters onderscheiden haar!”

Hanneke is bij mij onder behandeling vanwege wisselende fysieke klachten gerelateerd aan haar professionele wielercarrière. Het fietsen combineerde zij met haar studie bedrijfskunde en afgelopen jaar met een masteropleiding. Ik vind het knap hoe zij steeds een juiste balans weet te creëren tussen haar topsport, opleiding/werk en haar sociale leven. Hanneke weet duidelijk aan te geven welke klachten zij ervaart en zij kan dit meestal relateren aan een verandering in het fietsen. Samen zoeken wij uit of factoren zoals de aanschaf van een nieuwe fiets, een aanpassing in het trainingsschema, ervaren prestatiedruk en/of een val van invloed kunnen zijn. Hanneke kan goed omgaan met de blessures en stapt daarna altijd weer op de fiets. Momenteel rijdt zij voor GRC Jan van Arckel.

Oktober 2020