Fysiotherapeut in opleiding Mariska van Leeuwen

Foto Mariska van Leeuwen op berg met regenboog. Mijn naam is Mariska van Leeuwen en ik ben 22 jaar oud. Momenteel bevind ik mij in mijn derde jaar van de fysiotherapieopleiding. Mijn levenslange passie voor sport en beweging heeft me altijd gedreven. In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot gymdocent aan de HALO. Na het succesvol afronden van deze opleiding, ontdekte ik een fascinatie voor de zorg en het herstel van het menselijk lichaam. Dit inzicht leidde me onmiddellijk naar de opleiding fysiotherapie, waar ik direct na mijn tijd aan de HALO aan begon.

Naast mijn studie ben ik actief en sportief. Ik beoefen de teamsport waterpolo en deel mijn passie voor beweging als zweminstructeur, waar ik kinderen zwemles geef in het zwembad Binnenzee. Mijn betrokkenheid in de sport stopt hier echter niet. Momenteel werk ik ook als verzorger bij SJC, waar ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkel.

Gedurende het komende halfjaar zal ik mijn tijd en inzet richten op deze praktijk. Dit biedt mij de gelegenheid om mijn kwaliteiten als fysiotherapeut verder te ontwikkelen, met een speciale nadruk op mijn affiniteit voor de sportwereld.